Nieuwe auto's

Citroën Jumper

 

CITROËN JUMPER, BEDRIJFSAUTO MET EEN RIANT LAADVERMOGEN
De Citroën Jumper is niet alleen een efficiënt stuk gereedschap, maar ook het visitekaartje van uw bedrijf. Maar dan wel een met een riant laadvermogen. De Citroën Jumper is namelijk een van de weinige bestelwagens met een maximaal toelaatbaar totaal gewicht van maar liefst 4 ton. En dankzij de Citroën Jumper Clixtar, een nieuw opleggerconcept, kunnen chauffeurs met BE-rijbewijs zelfs 6,5 ton totaalgewicht besturen.

EEN BEDRIJFSWAGEN MET VERVOER OP MAAT
De Citroën Jumper is leverbaar in meer dan 200 varianten. Met maar liefst vier verschillende lengtematen, drie wielbases en drie hoogtes is er altijd een Jumper die bij uw bedrijf past. Bovendien zijn er tal van carrosserievarianten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een koelwagen, pick-up, dubbele cabine, volumetransport of auto-ambulance.

VEILIGHEID AAN BOORD VERZEKERD
Met de Citroën Jumper kunt u uw beroepsmatige activiteiten gerust en efficiënt uitvoeren dankzij het ABS en de vier airbags (optioneel). De optionele achtervering met pneumatische niveauregeling en het optionele ESP zorgen voor een betrouwbaar en nauwkeurig weggedrag.

OP HUN TAAK BEREKENDE MOTOREN
Bij de Citroën Jumper heeft u de keuze uit krachtige dieselmotoren, voorzien van een milieuvriendelijk roetfilter.



BROEKHUIS ZWOLLE Nikolaus Ottostraat 11

Nous localiser

Calculer l'itinéraire