Nieuwe auto's

Citroën Berlingo VAN

 

Gelanceerd in 1996 en met meer dan 15 miljoen exemplaren geproduceerd, maakt de iconische Citroen Berlingo plaats voor een derde generatie genaamd Citroën Berlingo VAN. De Berlingo VAN maakt een echte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. De ideale partner voor alle professionals.

DESIGN & AFMETINGEN
De stoere en robuuste Citroën Berlingo VAN heeft een dynamisch voorkomen met vloeiende lijnen, zonder agressief over te komen.

  • Een voorzijde in de stijl van het merk en die van zijn grote broer, Citroën Jumpy: een hoge en korte motorkap, en brede koplampen.
  • Een zijaanzicht met vloeiende lijnen en een kenmerkend design van de flanken. Een design dat veel gebruiksgemak en een ruim interieur belooft.

COMFORT VOOR ONTSPANNEN RIJDEN
De Citroën Berlingo VAN weet onder alle omstandigheden zijn inzittenden optimaal te isoleren van de weg. Hij heeft zijn geweldige rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen bieden zowel korte als lange mensen optimaal zitcomfort. Ze zijn voorzien van een hoogte- en lendensteunverstelling en een eigen armsteun. Optioneel is stoelverwarming leverbaar.

BEDRIJFSWAGENS OP MAAT
De Citroën Berlingo VAN biedt u een ruime keuze aan carrosserievarianten om zo goed mogelijk op uw behoeften aan te sluiten. Zo kan hij worden omgebouwd tot bijvoorbeeld koelauto of worden aangepast als rolstoel- of invalideauto. Ook kan de Citroën Berlingo VAN worden geleverd met vierwielaandrijving.
BROEKHUIS ZWOLLE Nikolaus Ottostraat 11

Nous localiser

Calculer l'itinéraire