Over ons

Ons bedrijf

 

DE CITROËN-DEALER: UW BETROUWBARE PARTNER

Bezoekadressen:

 

Showroom:    Sand Ambachtstraat 119

Werkplaats:   Dresdenweg 20

 

De hofleverancier van Citroën voor het Westland en omstreken wil zich op deze pagina graag aan u voorstellen.

Het begin:

De twee broers, Henk en Aad van Schie, zijn de grondleggers van het bedrijf. Henk is ooit begonnen als servicemonteur bij de toenmalige Citroën dealer Ter Veer in Wateringen. Bij Aad liep de oorsprong via een omweg van administratieve bezigheden en knutselen aan 2 CV's. Samen hebben de broers in 1971 aan de Sand Ambachtstraat in 's-Gravenzande Autobedrijf Van Schie opgericht. Begonnen in een bestaande werkplaats, die tevens diende als verkoopruimte, vertrokken de eerste auto's naar hun nieuwe eigenaren. Dé specialiteit was aanvankelijk het zich bezighouden met de destijds extreem populaire 2CV en al snel volgden de DS, GS, Dyane en CX in de rest van de jaren 70 . In 1979 werd flink geïnvesteerd toen de oude werkplaats een metamorfose onderging naar showroom. Tegelijkertijd werd er een nieuwe, goed geoutilleerde werkplaats met een riant binnenterrein  gebouwd en in gebruik genomen.  Het bedrijf werd hierdoor een stuk professioneler, de kwaliteit van dienstverlening nam toe, met als gevolg dat ook de klantenkring sterk groeide. In de jaren 80 beleefde Citroën en Van Schie hoogtij dagen met o.a. de Visa en de revolutionaire BX.  Met een sterk en gemotiveerd team kon de toekomst vrolijk tegemoet worden gezien. In 1992 was het tijd voor een grote verbouwing met de uitbreiding van de showroom.

 

40-jarig bestaan:

 

In 2011 is er wederom flink verbouwd en hiermee siert de nieuwe Citroën huisstijl het pand en de werkplaats. Tevens is met de verbouwing van de showroom in 2011 het 40-jarig bestaan van het bedrijf groots gevierd met onze klanten en velen van het eerste uur! Met de huidige C-lijn, de sportieve en exclusieve DS-lijn en de praktische, ruime Picasso-lijn en de Citroën bedrijfswagens is het gehele Citroën-gamma compleet.

 

Actueel:

 

2014 staat vooral in het teken van de nieuwe, revolutionaire Citroën, de Citroën C4 Cactus. Dit eigenzinnige model zal als basis dienen voor de complete C-lijn in de toekomst waarin praktische, no-nonsense eigenschappen die de 2CV en BX zo kenmerkten, terug zullen komen.  In het Westland waar Autobedrijf Van Schie zich actief inzet voor langdurige klantenrelaties, is de stijgende populariteit van het merk op de weg duidelijk zichtbaar. Inmiddels heeft Autobedrijf Van Schie een team van 15 medewerkers, die u graag professioneel, maar bovenal persoonlijk adviseren als het gaat om uw mobiliteit! En dat allemaal met de producten van Citroën, het karakteristieke merk dat André Citroën in 1919 begon.

 

Klantentevredenheid:

 

Dat Autobedrijf van Schie gewaardeerd wordt door haar klanten blijkt uit de goede resultaten in klanttevredenheid. De felbegeerde prijs voor beste Citroën Dealer van Nederland is behaald in 2009, 2010 en 2012. In maart 2011 is Aad van Schie zelfs in Parijs uitgenodigd om de trofee voor Nederland persoonlijk in ontvangst te nemen uit handen van Frédéric Banzet, directeur général de Citroën. Een unieke prestatie waar wij allemaal nog steeds trots op zijn. Bij deze feliciteert en bedankt Autobedrijf van Schie alle medewerkers die hier hard aan meegewerkt hebben; Chapeau!!

 

Van harte welkom en graag tot ziens bij Autobedrijf Van Schie, de koffie staat altijd klaar voor u!

 Autobedrijf Van Schie B.V. Dresdenweg 20

Nous localiser

Calculer l'itinéraire