Nieuwe auto's

Citroën Jumpy

 

CITROËN JUMPY, DE BEDRIJFSAUTO DIE ELKE SITUATIE AANKAN
Dankzij het geoptimaliseerde ontwerp van deze Jumpy biedt de auto nog meer gebruiksmogelijkheden, comfort en veiligheid. Hij is voorzien van rijhulpsystemen en motoren van de nieuwste generatie waarmee de Jumpy de ideale compagnon is voor de harde werker. Aan de hand van een playlist met vier video's kunt u alle ins en outs leren kennen van de Jumpy, die leverbaar is in 3 lengtes en optioneel kan worden voorzien van handsfree te bedienen schuifdeuren.

DESIGN EN MODULARITEIT
Het design van Citroën Jumpy is geïnspireerd door dat van personenauto's en SUV's. Hij heeft vloeiende lijnen die de auto een zelfverzekerde en stoere uitstraling geven, zonder enige vorm van agressiviteit. Zijn karakter? Even dynamisch als rustgevend! De korte, horizontale motorkap met aan weerskanten brede, hoog geplaatste koplampen geeft de auto een indrukwekkend voorkomen.

PRAKTISCH ONTWERP
Het efficiënte ontwerp van de Citroën Jumpy past zich aan al uw behoeften aan en is even functioneel als praktisch en ergonomisch. Het modulaire platform van de nieuwste generatie, afkomstig van de C4 Picasso, is voor deze auto verder versterkt. 

Hij heeft een laadvermogen tot ruim 1500 kg, een laadvolume van 4,6m3 tot 6,1m3 en een aanhangergewicht van maximaal 2,5 ton. De modulariteit van dit platform komt ook naar voren in de twee wielbases (2,92 m en 3,27 m) en de twee lengtes van de overbouw achter (0,80 m en 1,15 m) waardoor de Jumpy leverbaar is in 3 lengtes.

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE
De Citroën Jumpy staat garant voor ontspannen, moeiteloos en veilig rijden. Naast praktische functies, zoals het keyless entry and start-systeem en de handsfree te bedienen schuifdeuren, beschikt Citroën Jumpy over nog meer hightech functies die u het leven gemakkelijker maken.
Van Mossel Citroën Zaandam Kleine Tocht 23

Nous localiser

Calculer l'itinéraire