Occasions

Bekijk ons aanbod

 

Als je op zoek bent naar een tweedehands Citroën, dan is SPOTiCAR de ideale plek om te zoeken. Dit officiële occasionplatform van het erkende dealernetwerk van Fiat, Jeep, Abarth, Citroën, Peugeot en Opel biedt een ruime selectie van kwalitatief hoogwaardige Citroën occasions.

Bij SPOTiCAR kun je er zeker van zijn dat je een betrouwbare auto koopt. Alle auto's op het platform zijn namelijk zorgvuldig gecontroleerd op 100 punten, zodat je zeker weet dat je een goed onderhouden auto koopt. Bovendien komen alle occasions met een uitgebreid garantiepakket van minstens 12 maanden, zodat je gerust op weg kan gaan.

Daarnaast biedt SPOTiCAR 24/7 pechhulp in heel Europa, zodat je altijd hulp krijgt als je onverhoopt met pech langs de weg staat. En het eerste jaar (of 15.000 km, welke eerder komt) na aanschaf van je SPOTiCAR occasion rijd je volledig onderhoudsvrij.

Al met al is SPOTiCAR dus dé plek om een tweedehands Citroën te kopen. De strenge controle op de kwaliteit van de auto's, het uitgebreide garantiepakket en de extra diensten maken SPOTiCAR de plek om jouw Citroën occasion te kopen.
Van Beek Roosendaal Burgerhoutsestraat 194

Nous localiser

Calculer l'itinéraire