Services

Airco service

 

DE AIRCO VAN UW AUTO IN TOPCONDITIE MET CITROËN AIRCO SERVICE
De airconditioning in uw auto biedt u optimaal comfort voor ieder seizoen. Een airco-installatie levert namelijk niet alleen verkoeling in de zomer, maar verhoogt ’s winters ook de rijveiligheid. Wanneer het buiten koud en vochtig is, voorkomt de airconditioning dat de autoruiten snel beslaan en zo uw zicht beperken.

Regelmatige controle en onderhoud van uw airco
De airco in uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Door vervuiling en condens neemt de koelcapaciteit af en ontstaat schimmelvorming. Het gevolg: onprettige geurtjes en irritaties aan ogen of luchtwegen. Daarom bieden wij CITROËN Airco Service.  Met vier verschillende controles houden wij de airconditioning van uw auto in topconditie:

Airco controle
Een uitgebreide controle van de werking van alle belangrijke onderdelen van uw airconditioning. Hierbij kijken we of de installatie goed functioneert en of eventueel onderhoud nodig is. Wij adviseren u om deze airco controle jaarlijks te laten uitvoeren.

Airco controle + vullen
Mocht uit de controle blijken dat de airconditioning van uw auto onvoldoende werkt door te weinig ‘koudemiddel’ in de installatie, dan wordt deze, uiteraard na overleg met u, opnieuw gevuld.

Airco reiniging
Voorkom onprettige geurtjes en laat de airconditioning van uw auto regelmatig reinigen. Bij deze reinigingsbeurt maken we de airco kanalen en airco verdamper grondig schoon. Zo worden alle veroorzakers van nare geurtjes, zoals stof en vuil, verwijderd.

Airco onderhoud
Tegen een vaste prijs bent u verzekerd van volledig onderhoud van uw airconditioning. De controle, het vullen van het systeem en de airco reiniging zijn inbegrepen.

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


BROEKHUIS ZWOLLE Nikolaus Ottostraat 11

Nous localiser

Calculer l'itinéraire