Services

Citroën Financial Services

 

UW AUTO FINANCIEREN MET CITROËN FINANCIAL SERVICES

U kunt bij ons eenvoudig uw auto laten financieren via Citroën Financial Services. Zo heeft u slechts één contactpersoon voor de aanschaf, inruil en financiering van uw nieuwe auto of occasion. Dat is wel zo prettig.

Citroën Financial Services is dé specialist bij uitstek voor de financiering van uw nieuwe Citroën. Zodra de keus voor een nieuwe Citroën (of voor een gebruikte auto) gemaakt is, heeft u keus uit vele aantrekkelijke kredietvormen bij Citroën Financial Services.

Wij helpen u graag op weg om een keuze te maken
Bij financiering via Citroën Financial Services kun u kiezen uit een aflopend krediet of een doorlopend krediet. Voor beide financieringsvormen geldt een minimum kredietsom van € 1.000.

Zo werkt een aflopend krediet
Aflopend krediet wordt gekenmerkt door een vaste looptijd en vaste rente. U betaalt een vaste maandelijkse vergoeding, bestaande uit aflossing en rente. Een aflopend krediet kan worden afgesloten met of zonder restantbetaling.

Zo werkt een doorlopend krediet
Het belangrijkste kenmerk van doorlopend krediet is de mogelijkheid extra geld op te nemen of af te lossen. Kosteloos, binnen de kredietlimiet waarover de klant beschikt. Looptijd en rentepercentage staan dus niet vast, het maandelijks te betalen bedrag wel. Het doorlopend krediet biedt een financiële reserve, waaruit bijvoorbeeld reparaties aan de auto betaald kunnen worden.

U regelt de financiering gewoon vanuit onze showroom
Over het regelwerk rond de financiering hoeft u zich niet druk te maken. Een afspraak bij uw bank is niet nodig. U maakt bij ons gewoon een keuze uit de financieringsmogelijkheden. En Citroën Financial Services regelt de rest.

Wilt u meer weten? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


BROEKHUIS ZWOLLE Nikolaus Ottostraat 11

Nous localiser

Calculer l'itinéraire