Services

Citroën Assistance

 

ONZE UITGEBREIDE PECHHULP: CITROËN ASSISTANCE
Citroën Assistance is de uitgebreide pechhulp van Citroën. Wanneer uw auto binnen de fabrieksgarantie valt, of wanneer u een FreeDrive contract hebt profiteert u automatisch van de veelomvattende dienstverlening. Dit betekent niet alleen hulp bij pech onderweg, maar ook bij verlies of diefstal van uw autosleutel, een lekke band, accupech of wanneer u per ongeluk de verkeerde brandstof heeft getankt.

Citroën Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe
Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen. Dat  kan een vervangende auto zijn maar ook onderdak of een treinkaartje.

Wanneer uw auto is uitgerust met een NaviDrive (3D) navigatiesysteem of eTouch, verstuurt u met één druk op de toets met de "Double Chevrons" een sms-bericht naar Citroën Assistance. U wordt dan automatisch gelokaliseerd, waar u zich ook bevindt. Zo hoeft u minder lang op hulp te wachten.

Contactgegevens van de Nederlandstalige helpdesk van Citroën Assistance
De Nederlandstalige helpdesk van Citroën Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar, zowel in Nederland als daarbuiten.
- In Nederland belt u gratis: 0800 - 022 22 44.
- Vanuit het buitenland
 kiest u het volgende nummer: **31 20 57 01 390 (voor ** kiest u het internationale 
toegangsnummer, dit is per land verschillend).

Wilt u meer weten? Lees de algemene voorwaarden of neem even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.


Van Mossel Citroën Heemskerk Rijksstraatweg 54

Nous localiser

Calculer l'itinéraire