Nieuwe auto's

CITROËN Grand C4 SpaceTourer

 

ELEGANT DESIGN
De Citroën Grand C4 SpaceTourer kent een zeer elegant design.  De expressieve voorzijde, de spectaculair vormgegeven LED-verlichting voor en achter (achter met uniek 3D-effect), de dynamische achterzijde met een over de volle breedte lopende achterklep, de zowel fraaie als praktische dakrails: bij deze auto krijgt reizen een nieuwe dimensie!

BAANBREKENDE BINNENRUIMTE
De Citroën Grand C4 SpaceTourer elke inzittende nog meer ruimte. Ondanks de gelijkgebleven buitenmaten is de binnenruimte toegenomen en de bagageruimte is de grootste uit het segment met maar liefst 645 liter. 

LOFT-INTERIEUR
Het puur gelijnde interieur van de Citroën Grand C4 SpaceTourer is bijzonder licht. Dankzij de panoramische voorruit en het glazen panoramadak hebt u een ongekend uitzicht en geniet u van een maximaal gevoel van vrijheid. En met het Pack Lounge beschikt u over een bestuurdersstoel met massagefunctie en een relax-voorpassagiersstoel met onder andere een onderbeensteun.

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE, VERBONDEN MET DE WERELD
Voor nog meer comfort beschikt de Citroën Grand C4 SpaceTourer over een innovatieve uitrusting. Zo is de auto voorzien van een full-touch gebruikersinterface die bestaat uit een 7 inch-touchscreen waarmee u alle functies van de auto kunt bedienen en een panoramisch 12 inch-scherm waarop in HD alle essentiële rijinformatie wordt weergegeven. Met CITROËN Multicity Connect krijgt u bovendien de beschikking over nieuwe internetdiensten.

SCHOON EN ZUINIG
Compacte afmetingen, een laag gewicht,  een elektrische stuurbekrachtiging en sterke motoren vormen de ingrediënten die borg staan voor een dynamisch en wendbaar rijgedrag, een optimaal rijplezier en een ongekend comfort. De BlueHDi motor voldoet aan de Euro 6-normen en staat garant voor hoge prestaties, veel rijplezier en respect
voor het milieu (CO2-uitstoot van 112 g/km (met handgeschakelde 6-versnellingsbak)).

ONTSPANNEN RIJDEN
De Citroën Grand C4 SpaceTourer is uitgerust met creatieve technologieën die het leven aan boord vergemakkelijken. Het 360°-camerasysteem, de Park Assist, de achteruitrijcamera, de adaptieve cruisecontrol, het LDWS met videocamera en het CITROËN eTouch-systeem zorgen ervoor dat u ontspannen en in alle veiligheid op reis kunt.Autobedrijf Van Fraassen Voorstad 79

Nous localiser

Calculer l'itinéraire