Nieuwe auto's

CITROËN C4 SpaceTourer

 

CITROËN C4 SPACETOURER: EEN MPV MET RUIMTELIJKE ALLURE

EXPRESSIEF DESIGN
Met de Citroën C4 SpaceTourer opent u de deur naar een nieuw tijdperk. De expressieve voorzijde, de spectaculair vormgegeven en direct herkenbare led-verlichting voor en achter (achter met uniek 3D-effect), de dynamische achterzijde met een over de volle breedte lopende achterklep, de strakke lijnen: bij deze auto krijgt reizen een nieuwe dimensie! 

RUIMTE MET ALLURE
Dankzij het nieuwe platform biedt de Citroën C4 SpaceTourer nog meer binnenruimte en veelzijdigheid zonder aan compactheid in te boeten. Door de bijzondere proporties van de auto (lengte: 4,43 m / breedte: 1,83 m / hoogte: 1,61 m) wordt een optimale wendbaarheid gecombineerd met een ongekende binnenruimte. De bagageruimte met een inhoud van 537 liter (VDA) is maatgevend voor dit segment. 

LOFT INTERIEUR
Het strakke en lichte interieur van de Citroën C4 SpaceTourer biedt u een volledige nieuwe reiservaring. Dankzij de panoramische voorruit (standaard) en het glazen panoramadak hebt u een ongekend uitzicht en geniet u van een maximaal gevoel van vrijheid. Met het Pack Lounge, dat onder andere bestaat uit een bestuurdersstoel met massagefunctie en een relax-passagiersstoel met onderbeensteun, doet het comfort niet onder voor dat van de business class!

INTUÏTIEVE TECHNOLOGIE
De Citroën C4 SpaceTourer is voorzien van technologieën die uw comfort optimaliseren. Zo is de auto voorzien van een bijzonder gemakkelijk te bedienen full-touch gebruikersinterface die bestaat uit een 7 inch-touchscreen waarmee u alle functies van de auto kunt bedienen en een panoramische 12 inch-scherm waarop in HD alle essentiële rijinformatie wordt weergegeven.

DYNAMISCH RIJGEDRAG
Compacte afmetingen, een grote carrosseriestijfheid, een elektrische stuurbekrachtiging en sterke motoren vormen de ingrediënten die borg staan voor een dynamisch en wendbaar rijgedrag, een optimaal rijplezier en een ongekend comfort.

ONTSPANNEN RIJDEN
De Citroën C4 SpaceTourer is uitgerust met creatieve technologieën die het leven aan boord vergemakkelijken. De achteruitrijcamera, de intelligente parkeerhulp, de adaptieve cruise control, het Lane Departure Warning System met videocamera en het CITROËN eTouch-systeem zorgen ervoor dat u ontspannen en in alle veiligheid op reis kunt.

Meer ruimte nodig? Kijk dan eens naar Grand C4 SpaceTourer

Download brochures en prijslijsten


Van Beek Oudenbosch Bosschendijk 195

Nous localiser

Calculer l'itinéraire