Nieuwe auto's

Citroën C3

 

ONTDEK DE C3
Er waait een frisse wind in de wereld van de compacte auto's! De Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps®. Zijn bijzonder expressieve en unieke vormen maken hem onmiddellijk herkenbaar. Stijl, personalisatie, Citroën Advanced Comfort®, nieuwe technologieën en de ConnectedCAM Citroën™.

Boek een proefrit 
 
AFMETINGEN: HANDIG COMPACT!
Dankzij de beperkte lengte (korter dan 4 m) is de C3 een bijzonder wendbare en handzame auto, wat vooral van pas komt in het stadsverkeer. Met zijn 5 deuren en 5 zitplaatsen biedt hij onder alle omstandigheden volop gebruiksgemak.
- Lengte: 3,99 m
- Breedte: 1,74 m 
- Hoogte: 1,47 m
- Wielbasis 2,54 m
- Inhoud bagageruimte 300 

INTELLIGENTE TECHNOLOGIE
Ook de technologie van de Citroën C3 gaat met zijn tijd mee. Als wereldprimeur levert de C3 optioneel met de ConnectedCAM Citroën™, een online HD-camera.  Daarnaast kan de C3 worden voorzien van een groot aantal voorzieningen die het leven van de bestuurder vergemakkelijken: het Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning, de achteruitrijcamera, het Lane Departure Warning System en de dodehoekbewaking. 
Van Beek Oudenbosch Bosschendijk 195

Nous localiser

Calculer l'itinéraire