Nieuwe auto's

Citroën C1

 

Optimistisch, wendbaar en helemaal van nu! De Citroën C1 biedt u meer design, meer comfort en meer bruikbare technologie voor een aanvaardbare prijs! De auto past naadloos in het Citroën-gamma en is leverbaar als drie- en vijfdeurs.

MEER DESIGN
De Citroën C1 heeft een eigen en optimistische stijl. Met zijn vrolijke neus en eigenwijze koplampen zal het hem aan aandacht niet ontbreken!

Het frisse, luchtige karakter van de Citroën C1 uit zich in het hele ontwerp van de auto, ook in het interieur. Dat ziet u bijvoorbeeld aan de vrolijke kleuren van de stoelbekleding.

MEER COMFORT
Drie of vijf portieren, optimale gebruiksvriendelijkheid en een uitstekende wegligging... alles past binnen een totale lengte van slechts 3,46 m! Zo blijkt maar hoe ingenieus de Citroën C1 is ontworpen.

In de Citroën C1 is het rijden elke dag weer een genoegen. Hij is dynamisch en wendbaar dankzij de korte draaicirkel van 9,60 m, terwijl het nieuwe onderstel voor nog meer comfort zorgt.

MEER BRUIKBARE TECHNOLOGIE
Citroën heeft bij de nieuwe C1 de nadruk gelegd op gebruiksvriendelijke technologieën die dagelijks hun nut bewijzen. Denk bijvoorbeeld aan de achteruitrijcamera, de Hill Start Assist en het keyless entry and start-systeem.

Dankzij de Mirror Screen-technologie kunt u de apps op uw smartphone via het touchscreen bedienen. Gebruiksvriendelijkheid staat immers voorop bij de Citroën C1.

Het lage gewicht  en de zuinige motoren zorgen voor een laag verbruik en een lage CO2-uitstoot. Dit zorgt er ook voor dat de Citroën C1 leverbaar is met slechts 22% bijtelling. Het is ook mogelijk de Citroën C1 te rijden voor een vaste maandprijs via private lease.

Download brochures en prijslijsten


Van Beek Oudenbosch Bosschendijk 195

Nous localiser

Calculer l'itinéraire