Nieuwe auto's

Citroën C-ZERO

 

CITROËN C-ZERO: RIJDEN ZONDER CO2-UITSTOOT!
Vergeet alle tankstations! Citroën C-Zero heeft een pittige elektromotor met een vermogen van 49 kW (67 pk ECE).  De sterke lithium-ionaccu’s leveren alle energie die nodig is voor de voeding van zowel de elektromotor, de airconditioning en het verwarmingssysteem. Deze volledig elektrische auto van Citroën is ook uitgerust met een systeem waarbij de energie die vrijkomt tijdens het remmen wordt hergebruikt.

IDEAAL IN DE STAD, COMFORTABEL OP BUITENWEGEN
De topsnelheid van 130 km/u en de actieradius van 150 km zijn ruim voldoende voor de meeste dagelijkse trajecten. Rijden is kinderspel: u hoeft alleen gas te geven en te remmen. Wanneer u de contactsleutel omdraait, hoort u in plaats van een startende motor een geluidssignaal dat aangeeft dat de auto klaar is om te rijden.

EEN OPTIMALE BESCHERMING VAN ALLE INZITTENDEN
Het rijden met de milieuvriendelijke Citroën C-Zero gaat zorgeloos en moeiteloos. Qua passieve veiligheid wordt niets aan het toeval overgelaten: de Citroën C-Zero beschikt over 6 airbags (front-, zij- en hoofdairbags) die u bij een aanrijding maximaal beschermen.

ELEKTRISCH RIJDEN OOK ZAKELIJK AANTREKKELIJK

Dankzij de lage onderhoudskosten, slechts 4 % bijtelling en mogelijke lokale subsidies is de Citroën C-Zero aantrekkelijk voor particuliere én zakelijke rijders.Emerpark Amersfoort Hanzeboulevard 24

Nous localiser

Calculer l'itinéraire