Nieuwe auto's

CITROËN Jumper Combi

 

CITROËN JUMPER COMBI: COMFORTABEL PERSONENVERVOER VOOR IEDEREEN
Ontdek de Citroën Jumper Combi, de ideale minibus voor personenvervoer tot maximaal zestien passagiers. Een aantrekkelijk design, maar vooral een uitnodiging om op reis te gaan. Een reis waarbij de inzittenden in alle veiligheid kunnen genieten van optimaal comfort, dankzij vele uitrustingsdetails en voorzieningen van deze minibus die niet onderdoen voor die van een personenauto.

ENORME KEUZE IN UITVOERINGEN
De Citroën Jumper Combi is leverbaar in twee verschillende lengtes, twee interieurhoogtes en twee varianten. De Citroën Jumper Combi is ook aanpasbaar voor het vervoer van minder validen. Wat uw wensen ook zijn, er is altijd een bus die er perfect bij past.

ALLE INGREDIËNTEN VOOR EEN OPTIMAAL COMFORT
U voelt zich direct thuis achter het stuur van de Citroën Jumper Combi. De bestuurdersstoel is geheel verstelbaar voor optimaal zitcomfort. Alle bedieningselementen zitten onder handbereik en in een oogopslag is het dashboard afleesbaar.

De brede schuifdeur is voorzien van een opstaptrede en handgreep zodat al uw passagiers gemakkelijk plaatsnemen in de riante en comfortabele leefruimte. Hoeveel personen er ook meegaan op reis, er blijft altijd genoeg ruimte over om al hun bagage mee te nemen. Bovendien is de bagageruimte dankzij de twee achterdeuren uitermate gemakkelijk te beladen.

VEILIGHEID STAAT ALTIJD VOOROP BIJ PERSONENVERVOER
De ruime, comfortabele en sterke de Citroën Jumper Combi is ook uitermate veilig: de wegligging is uitstekend en de inzittenden worden bij een aanrijding optimaal beschermd. ABS en BAS (noodremhulp) zijn standaard, evenals de veiligheidsgordels en hoofdsteunen.Delsink Auto's B.V. Dorpsstraat 148

Nous localiser

Calculer l'itinéraire