Home

Verkoopvoorwaarden

 

DE VERKOOPVOORWAARDEN VAN CITROËN

Bij de aanschaf van een nieuwe auto krijgt u te maken met een aantal bijkomende kosten. Uiteraard wilt u graag vooraf weten welke dit zijn. Daarom zetten we ze voor u op een rij.

Leges
Wanneer u uw nieuwe auto op uw naam laat zetten, ontvangt u een kentekenbewijs en een overschrijvingsbewijs, ten teken dat u de wettige eigenaar bent. Hiervoor betaalt u een vast bedrag à € 48,70 aan leges aan de overheid. Deze leges is vrijgesteld van BTW.

Recyclingsbijdrage
De recyclingsbijdrage van € 45 (incl. BTW) is wettelijk verplicht en komt ten goede aan Auto Recycling Nederland (ARN). Deze organisatie is opgericht door de autobranche om auto’s aan het eind van hun levensduur zoveel mogelijk duurzaam te verwerken en te recyclen.

Kosten rijklaar maken
Voor de daadwerkelijke aflevering van uw nieuwe CITROËN zal de CITROËN-dealer deze volledig rijklaar maken. Zo kunt u direct en onbezorgd genieten van uw nieuwe auto. Onder deze werkzaamheden vallen:
-    het transport van de fabriek naar de dealer;
-    deconserveren;
-    een uitgebreide nul-beurt;
-    een uitgebreide poetsbeurt van binnen en buiten;
-    een lifehammer.

De kosten van het rijklaar maken verschillen per model en zijn terug te vinden in de prijslijsten. Deze kunt u eenvoudig downloaden via het brochureformulier op citroen.nl. Kies hier het model van uw keuze en klik op de pdf van de prijslijst.


De Jong Autobedrijf Katwijk B.V. Koningin Julianalaan 1

Nous localiser

Calculer l'itinéraire