Nieuwe auto's

Citroën C3 Aircross SUV

 

DE NIEUWE GENERATIE SUV
De Citroën C3 Aircross SUV onderscheidt zich van andere SUV's door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. 

Hij ziet er stoer en robuust uit met zijn hoge motorkap, waarbij de verchroomde chevrons met een geïntegreerde led-lichtsignatuur een opvallend stijlelement zijn.

U kunt de auto tot in de kleinste details personaliseren: achterste zijruiten die als jaloezieën zijn gedecoreerd, op elkaar afgestemde kleuraccenten van de buitenspiegelkappen, de sierlijsten van de koplampen, de naafdoppen en dakrelingen.

Aan boord biedt deze nieuwe generatie SUV een unieke hoge zitpositie voor de bestuurder.       
 
RUIM EN UITERST FLEXIBEL
De Citroën C3 Aircross SUV is met zijn hoge bouw en doordachte ontwerp de ruimste auto van zijn segment met een onovertroffen zitcomfort: hij heeft 5 volwaardige zitplaatsen met bijzonder veel been- en hoofdruimte.

De bagageruimte heeft een uiterst royale inhoud van 410 liter die zelfs tot 520 liter kan worden vergroot dankzij de in twee onafhankelijke delen (2/3 - 1/3) neerklap- en verschuifbare achterbank

Voor extra gebruiksmogelijkheden kan de rugleuning van de optionele voorpassagiersstoel worden neergeklapt (optioneel), zodat er een laadlengte van 2,40 m ontstaat

TOT WEL 520 LITERAAN BAGAGERUIMTE
U hoeft zich qua bagage niet te beperken! De Citroën C3 Aircross SUV heeft namelijk de grootste bagageruimte in zijn klasse, die bovendien gemakkelijk toegankelijk is dankzij de brede, wijd openslaande achterklep en de lage tildrempel .

De inhoud van 410 liter kan tot 520 liter worden vergroot door de verschuifbare achterbank in de voorste stand te zetten.

Met de achterbank neergeklapt beschikt u zelfs over een inhoud van 1289 liter.

De Citroën C3 Aircross SUV heeft een praktisch karakter. Zo kan de hoedenplank verticaal achter de achterbank worden opgeborgen wanneer u hoge voorwerpen wilt vervoeren.

Ook handig is de in twee posities te plaatsen laadvloer. Als de achterbank is neergeklapt, kan hiermee een volledig vlakke laadvloer worden gecreëerd. 
Automobielbedrijf P. en D. Broere B.V. Lekdijk 73

Nous localiser

Calculer l'itinéraire