Nieuwe auto's

CITROËN Berlingo

 

CITROËN BERLINGO, EEN BEDRIJFSWAGEN MET BIJZONDER VEEL LAADRUIMTE

Bij de CITROËN Berlingo staan beschikbaar volume en veelzijdigheid voorop, zonder dat dit ten koste gaat van een stoer en dynamisch design. De CITROËN Berlingo is een werkpaard in een modern en fraai jasje. Deze bestelauto straalt robuustheid en elegantie uit. De CITROËN Berlingo is zo de ideale werkplek en een visitekaartje voor uw bedrijf. De nieuwe Citroën Berlingo is leverbaar met de nieuwe BlueHDi-motoren. Deze dieselmotoren zijn voorzien het efficiëntste emissieregelsysteem dat op de markt leverbaar is. Ze voldoen natuurlijk aan de nieuwe Euro 6-norm. 

CITROËN Berlingo is een veelzijdige bestelauto
De CITROËN Berlingo is leverbaar in drie verschillende laadvermogens, twee laadlengtes en tal van ombouwmogelijkheden. De korte uitvoering van de CITROËN Berlingo heeft een laadvolume van 3,3 m3 en een laadvermogen van 575 kg, bij de lange uitvoering is dit 3,7 m3 en 850 kg: een nieuwe maatstaf voor dit bestelwagensegment. Dankzij de optionele dakklep, de achterklep en zijschuifdeuren vindt elk stuk gereedschap en elk voorwerp een plek in de CITROËN Berlingo.

Een bestelbus met het comfort van een personenauto
De CITROËN Berlingo heeft een ergonomische en fraaie bestuurdersplaats en kan worden voorzien van talrijke uitrustingselementen om u te helpen bij uw beroepsmatige activiteiten. Uniek in het segment is de multifunctionele cabine met drie zitplaatsen.