Over ons

Kom de nieuwe Citroën C1 bewonderen

 

Optimistisch, wendbaar en helemaal van nu! De nieuwe Citroën C1 biedt u meer design, meer comfort en meer bruikbare technologie tegen een aanvraadbare prijs. U bent van harte welkom in onze showroom om hem te komen bekijken!

MEER DESIGN....
met dynamische lijnen en een front met een guitige blik, die ontstaat door de positie van de koplampen. De versies met contrasterende dak en/of interieurkleuren geven de auto karakter en een uitnodigende uitstraling.

MEER COMFORT...
in dagelijks gebruik, dankzij zijn compacte afmetingen (slechts 3,46 m) en zijn wendbaarheid (met een draaicirkel van 9,6 m), waardoor hij overal tussendoor weet te glippen. Bovendien zijn de vering en de wegligging uitstekend.

MEER HANDIGE TECHNIEK...

zoals een 7” Touch Drive interface met Mirror Screen tech nologie, waarmee apps van de smartphone bediend worden via het touch screen. Ook Hill Start Assist, Keyless entry & start en een achteruitrijdcamera zijn beschikbaar.

TEGEN LAGE KOSTEN
want de C1 is al verkrijgbaar vanaf € 9.490. Het lage gewicht en de zuinige motoren zorgen voor een laag verbruik en een lage CO2-uitstoot. Dit zorgt er ook voor dat de C1 leverbaar is met slechts 14% bijtelling. Het is ook mogelijk de nieuwe C1 te rijden voor een vaste maandprijs via private lease.

LEES MEER OVER DE NIEUWE C1


Autobedrijven Dijkstra Assen B.V. W.A. Scholtenstraat 40

Nous localiser

Calculer l'itinéraire