Over ons

Nu in de showroom: nieuwe Citroën C4 Cactus!

 

Nu in de showroom: de Nieuwe C4 Cactus, de nieuwe compacte hatchback van het merk. De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een sterke aanbieding in zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.

Uitgerust met een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en Advanced Comfort Seats, is de Nieuwe C4 Cactus een uiterst comfortabele hatchback.

De originele Nieuwe Citroën C4 Cactus laat een frisse wind waaien door het segment van compacte hatchbacks. Hij is direct herkenbaar aan zijn pure vorm met typische Citroën-stijlkenmerken die de vloeiende lijnen accentueren: de Airbumps® aan de onderzijde van de portieren, de doorlopende lijn van de zijruiten, het zwevende dak, de voorzijde met een over twee niveaus verdeelde lichtsignatuur en de brede led 3D-achterlichten.

De Nieuwe C4 Cactus biedt keuze uit 31 kleurcombinaties voor het exterieur, met 9 carrosseriekleuren en 4 Color Packs* met geraffineerde kleuraccenten.

Trouw aan het DNA van het merk, blijft Citroën innoveren op het gebied van comfort. Het veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) is uniek in de wereld en strijkt zowel kleine als grotere oneffenheden in het wegdek moeiteloos glad. U krijgt het te zweven over de weg, terwijl de wegligging en de stabiliteit van de carrosserie onder alle omstandigheden perfect onder controle blijven.

U bent van harte welkom om de nieuwe C4 Cactus te komen ervaren tijdens een comfortabele proef-reis door de Krimpenerwaard!

Bekijk de video op Youtube

Bekijk alle informatie op de website van Citroën


Automobielbedrijf P. en D. Broere B.V. Lekdijk 73

Nous localiser

Calculer l'itinéraire