Services

Wintercheck

 

De temperaturen dalen en de dagen worden korter. De winter staat weer voor de deur. Bent u klaar om tijdens de gure wintermaanden veilig de weg op te gaan? Wij nodigen u graag uit voor de Citroën Wintercheck. Tijdens de Citroën Wintercheck wordt uw auto gecontroleerd op 19 verschillende punten. De monteur registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een print van het resultaat. Uw Citroën wordt voor slechts €19,95 gecontroleerd op 19 essentiële punten, waaronder de accu, remmen, ruiten en koelvloeistof. Binnen een uur kunt u de weg weer op. Voor houders van de MyCitroën Card is de check gratis.

Tijdens de Citroën Wintercheck krijgt u 20% korting op de meest populaire winterse accessoires. Dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en skidragers. Hiermee kiest u voor veiligheid en gemak met accessoires die voor uw Citroën zijn gemaakt. Bekijk de accessoires hier.

WINTERCHECK EN BANDENWISSEL IN ÉÉN BEZOEK PLUS GRATIS STARTGARANTIE
Indien gewenst wisselen wij gelijk uw zomerbanden voor winterbanden (vraag ons naar het tarief hiervan). Zo bent u in één bezoek compleet voorbereid op de winter en kunt u snel weer terug de weg op. Daarnaast ontvangt u na de Wintercheck een gratis startgarantie voor de hele winterperiode. Zo rijdt u zelfverzekerd de winter tegemoet.

KIES NU VOOR DE MYCITROËN OF MYDS CARD EN VOLGENDE CHECK IS GRATIS
Met de MyCITROËN of MyDS Card krijgt u heel veel gratis. Van de seizoenschecks tot de APK-controle en van 24/7 pechhulp in heel Nederland tot het bijvullen van vloeistoffen en nog veel meer! En dat vanaf € 49 per jaar. Voor slechts 15 euro meer heeft u pechhulpdekking in heel Europa. Meer informatie over de MyCitroën Card.

Bent u reeds klant bij ons? Klik dan hier om online een afspraak een afspraak te maken via uw klantensite. De meeste gegevens zijn dan al voor u ingevuld.

Bent u nog geen klant bij ons? Klik dan hier om online een afspraak te maken.

Natuurlijk kunt u ons tijdens openingstijden ook bellen via 0180-515055.


Voorwaarden Citroën Wintertijd Check 2017. Deze actie is geldig tot 1 maart 2018. Voor alle Wintertijd Checks verzoeken wij u een afspraak te maken. De Citroën Wintertijd Check kost € 19,95. De Citroën/ DS Wintertijd Check is op vertoon van de MyCitroën of MyDS Card gratis. De persoonsgegevens die u verstrekt, worden door de Citroën/ DS organisatie uitsluitend voor eigen doeleinden verwerkt en niet aan derden verstrekt (registratie CBP 118004). Deze actie is uitgeschreven door Citroën Nederland B.V.

Automobielbedrijf P. en D. Broere B.V. Lekdijk 73

Nous localiser

Calculer l'itinéraire