Over ons

Alle details van de nieuwe C3 Aircross zijn bekend

 

Citroën heeft in 2017 een waar SUV-offensief ingezet met de introductie van twee nieuwe modellen. Na de onthulling van de C5 Aircross op de autoshow van Sjanghai is het de beurt aan de Citroën C3 Aircross om voor het voetlicht te treden! Recent zijn alle details beschikbaar gekomen en is de auto te bestellen. De nieuwe C3 Aircross is leverbaar vanaf €19.690,- of €335 per maand met Citroën Private Lease. Meer informatie? De nieuwe Citroën C3 Aircross is vanaf nu beschikbaar. U bent van harte welkom aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel.

Met zijn grote bodemvrijheid, skidplates aan zowel voor- als achterzijde en kunststof wielkastranden laat Citroën geen twijfel bestaan over het stoerdere karakter van de ruimtelijke C3. Geheel in lijn met de personalisatiemogelijkheden van de C3 is ook deze C3 Aircross volledig aan eigen smaak aan te passen. Zaken als het dak, de dakdragers, spiegelkappen, omlijstingen van de lichtunits en zelfs de 16- of 17-inch metende wielen zijn in diverse kleuren uit te voeren. Voor alleen het exterieur zijn volgens Citroën al 90 verschillende combinaties mogelijk.

Citroën geeft zijn nieuwste telg zaken mee als Park Assist, Active Safety Brake, Connect Nav, adaptieve verlichting en verkeersbordherkenning. Op de middenconsole is een vak geplaatst waar telefoons middels inductie opgeladen kunnen worden. Op de lijst komen we verder zaken tegen als een head-up display, een achteruitrijcamera met vogelperspectief, Lane Departure Warning en Blind Spot Monitoring. Wie naast het asfalt avonturen wil beleven, wordt daarbij geassisteerd door systemen als Grip Control en Hill Assist Descent.

Tot het internationale motorenaanbod behoort de 130 pk sterke 1.2 PureTech, gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak. Het blok is ook leverbaar met 110 pk en is in dat geval zowel met handgeschakelde bak als met zestrapsautomaat te krijgen. De instapper is de 82 pk sterke PureTech, een driepitter die is gekoppeld aan een handbak. Dieselen kan met een 120 pk sterke BlueHDi die gekoppeld is aan een handgeschakelde zesbak. Ook is er een 100 pk sterke variant beschikbaar.

Bezoek de modelpagina op de website van Citroën Nederland

Bekijk de foto's op onze Facebook-pagina

Bekijk de video op ons Youtube-kanaal


Automobielbedrijf P. en D. Broere B.V. Lekdijk 73

Nous localiser

Calculer l'itinéraire