Nieuwe auto's

C4 Cactus

 

De Citroën C4 Cactus
De C4 Cactus is wars van conventies, een gedurfde en moderne auto die het welzijn van zijn inzittenden centraal stelt. De C4 Cactus is een sprekend voorbeeld van de nieuwe positionering van de Citroën modellen. Een uniek concept waarin het DNA en de Créative Technologie van het merk volledig tot uiting komen. De Citroën C4 Cactus is het antwoord op de uitdagingen van vandaag!

MEER DESIGN
De C4 Cactus is een auto met karakteristieke, maar altijd functionele designelementen. Pure en gladde lijnen zonder enige vorm van agressiviteit, een achterstijl en een dak die lijken te zweven en zo de vormen van de auto accentueren: de Citroën C4 Cactus onderscheidt zich door zijn unieke en karakteristieke design.  

AIRBUMP
De Airbump®, een wereldprimeur, is het toonbeeld van een geslaagde combinatie van stijl en functie. De soepele huid beschermt uw auto tegen kleine beschadigingen en geeft structuur aan het design van de Citroën C4 Cactus. De Airbump® is leverbaar in 4 kleuren.

MEER TECHNOLOGIE
Bij de Citroën C4 Cactus ligt het accent op technologieën ten behoeve van het comfort en de veiligheid: achteruitrijcamera, Magic Wash ruitensproeiers, Airbump® en 7 inch touchscreen. Alle functies van de C4 Cactus kunnen via één scherm worden bediend. De auto is namelijk standaard uitgerust met een 7 inch touchscreen dat in combinatie met de zeven aanraaktoetsen met één klik toegang biedt tot alle functies.

Meer bieden zonder meer te vragen. Voor deze uitdaging koos Citroën voor een pragmatische aanpak: kostenverlagende innovaties, zoals het geavanceerde panoramadak met warmtewerend glas, de PureTech-benzinemotoren en de BlueHDi-dieselmotoren, om het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te beperken. Automobielbedrijf P. en D. Broere B.V. Lekdijk 73

Nous localiser

Calculer l'itinéraire